UMUT SAHADA!

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ile birlikte bir takımdan binlerce umut yaratmak için yola çıkıyoruz.

Umut Sahada projesi ile mülteci(sığınmacı) çocuklarımızın yaşam ve eğitim ihtiyaçlarına destek oluyor, bu yolda sizlerinde desteğinize ihtiyaç duyuyoruz.

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımının 2020-2021 sezonu BJK Akatlar Spor Salonu’ndaki iç saha maçlarında fotoğrafınızın maketiyle yerinizi alarak çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olabilirsiniz.

Umut Sahada’ya Nasıl Destek Olabilirsiniz?

İzlenecek Adımlar:

• Yerinizi Nereden Almak İstersiniz?
  • Tribün: 200TL
    Protokol: 300TL
    Saha içi Koltuk: 500TL

• Yerinizi seçtikten sonra; https://seyvakfi.org/kredi-karti-ile-bagis linkinden bağışınızı yapabilirsiniz.
  • Dekontunuz ile birlikte, ön profilden çekilmiş yüksek çözünürlüklü fotoğrafınızı, isim soyisim ile birlikte umutsahada@seyvakfi.org adresine iletmenizi rica ederiz.

Hep beraber bir takımdan binlerce umut yaratacağız….

Fotoğraf Detayları:

• Fotoğraf en az 1417x1984 pixel (yüksek çözünürlüklü) olmalıdır. Fotoğraf çekildiği cihazdan direkt olarak yüklenmelidir ve/veya görselin boyutunu düşürecek ara transferler yapılmamalıdır.
  • Görsel dikey dikdörtgen olmalıdır.
  • Desteklenen dosya formatları: .jpg, .png, .tif ve .pdf’tir.
  • Fotoğraf adı bağışçının ismi-soyismi şeklinde olmalıdır.
  • Görsel üzerinde yazı/slogan vb. ibareler bulunmamalıdır.
  • Görsel arka plan beyaz, aksi durumlarda ise düz renk olmalıdır.
  • Fotoğraf düz profil, kollarınız bağlı veya düz aşağıda olmalıdır.
  • Yan profil fotoğrafı gönderilmemelidir.