Sıkça Sorulan Sorular

Burs başvuruları, her yıl okulların yaz tatiline girmesinin ardından ilan edilen tarih aralığında, SEY Vakfı’nın internet sitesi üzerinden yapılır.
Anaokulu ve ilkokuldaki tüm kademelerde öğrenim gören öğrenciler burs başvurusu yapabilir.
Anaokulu ve ilkokul kademesinde verilen burslar, yalnızca ailelerin ekonomik durumuna göre değerlendirilir.
İlkokul kademesinden sonra, öğrencinin bursunun devam etmesi akademik başarısına bağlıdır.
Burs kazanan öğrencinin, eğitim ücreti dışında yemek, kıyafet, kitap giderleri de karşılanmaktadır.
Aynı aileden yalnızca bir çocuk adına burs başvurusu yapılabilir.
Burs, yalan beyan, ekonomik durumda değişiklik ya da disiplin cezaları nedeniyle iptal edilmektedir.
SEY Vakfı, Genç Girişimciler Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin üniversite yaşamlarına destek olmaktadır.
SEY Vakfı bursu karşılıksız olarak verilmektedir.
Başvurular vakfın öncesinde ilan ettiği tarihlerde, SEY Vakfı’nın internet sitesi üzerinden alınır.
Her yıl bir kez, topluma fayda sağlayan bir kişi, kurum ya da ekibe verilir.
Eğitimler ve seminerler Türkiye’nin her ilinde, bölgelerin sosyo ekonomik durumlarına, ihtiyaçlarına uygun şekilde düzenlenir.
Yarınlarımız olan çocuklarımıza nasıl destek olabileceğinizi, vakfımızın resmi işlemleri tamamlandıktan sonra sizlerle paylaşacağız.
Resmi işlemlerimiz tamamlandıktan sonra gönüllülükle ilgili teknik detayları sizlere haber vereceğiz.